Werken bij De Linde

Iets voor jou?

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN WERKPLEK MET BEGELEIDING OF ZOEK JE EEN ARBEIDSMATIGE DAGBESTEDING IN DE HORECA, WINKEL OF PRODUCTIE? DAN IS DE LINDE DE PLEK VOOR JOU!

Wat bieden wij?

Wij bieden arbeidsmatige dagbesteding en leer/werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die in het bezit zijn van een dagbestedingsindicatie, een PGB of een indicatie via de gemeente voor begeleiding bij werk.

Werken is belangrijk. Om je talenten te ontwikkelen, om andere mensen te ontmoeten. Om mee te doen in de maatschappij en je nuttig te voelen. Om een dagritme te hebben. We vinden het belangrijk om samen met jou een werkplek te creëren waarin je op je eigen tempo en niveau kunt ontwikkelen. Met daarbij professionele ondersteuning die zoveel mogelijk bij jou wensen aansluit.

Wil je graag werken en/of werkervaring opdoen in de keuken, het restaurant, de winkel of in één van onze werkruimtes, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een rondleiding.

Klik hier en mail ons!
Bernard
Jilles

Werken buiten De Linde

Past het werk binnen De Linde niet bij je, dan kun je ook  begeleid werken buiten De Linde. Dit betekent dat je zelfstandig werkt bij een bedrijf of instelling buiten De Linde. Maar wel met begeleiding van een trajectbegeleider. Je kunt op allerlei plekken werken, net waar je belangstelling naar uitgaat. Zo hebben wij bijvoorbeeld een externe vrijwilligersplek in een verpleeghuis in Hasselt.

Samen met jouw trajectbegeleider onderzoek je welk werk bij je past. Waar ben je goed in en wat moet je nog leren? Wat vind je leuk om te doen?  De trajectbegeleider helpt je bij het vinden en behouden van een vrijwilligersbaan. Of een plek waar je werkervaring kunt opdoen.

Leuke werkplek gevonden? Dan gaat de trajectbegeleider met je mee. Eerst om kennis te maken met je werkgever. Daarna om ervoor te zorgen dat je gewend raakt. Om je te helpen bij wat moeilijk gaat. Of als je extra ondersteuning nodig hebt. Het is een voorwaarde voor begeleid werken dat je zelfstandig naar het werk kunt gaan. De trajectbegeleider komt geregeld langs om te kijken hoe het gaat en heeft voortgangsgesprekken met jou en je werkgever.

Voor de dienstverlening die De Linde biedt, is altijd een indicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) of een afspraak met de gemeente waar je woont. Ook zijn er mogelijkheden om de begeleiding  in de vorm van een Persoonsgebonden budget (PGB) te krijgen.

Belangstelling voor deze vorm van begeleiding bij werk? Wil je meer informatie of je aanmelden?

Klik hier en mail ons!