Werken bij De Linde

Iets voor jou?

Werken bij De Linde

Werken is belangrijk! Om je talenten te ontwikkelen en andere mensen te ontmoeten. Om mee te doen in de maatschappij en je nuttig te voelen. Om een dagritme te hebben. We vinden het dan ook belangrijk om samen met jou een werkplek te creëren waarin je op je eigen tempo en niveau kunt ontwikkelen. Met daarbij professionele ondersteuning die zoveel mogelijk bij jou wensen aansluit.

Wij bieden arbeidsmatige dagbesteding en leer/werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook bieden wij beschutte werkplekken en hebben wij mensen in dienst uit het doelgroepregister. Wij denken in mogelijkheden!

Wil je graag werken en/of werkervaring opdoen in de keuken, het restaurant, de winkel of in één van onze werkruimtes, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een rondleiding.

werken dagbesteding productiewerk
werken restaurant keuken dagbesteding

Werken buiten De Linde

Past het werk binnen De Linde niet bij je, dan kun je ook  begeleid werken buiten De Linde. Dit betekent dat je zelfstandig werkt bij een bedrijf of instelling buiten De Linde. Maar wel met begeleiding van een trajectbegeleider. Je kunt op allerlei plekken werken, net waar je belangstelling naar uitgaat. Zo hebben wij medewerkers begeleid naar een werkplek als vrijwilliger in een verpleeghuis en in een supermarkt.

Samen met jouw trajectbegeleider onderzoek je welk werk bij je past. Waar ben je goed in en wat moet je nog leren? Wat vind je leuk om te doen?  De trajectbegeleider helpt je vervolgens bij het vinden en behouden van een vrijwilligersbaan. Of een plek waar je werkervaring kunt opdoen.

Het is een voorwaarde voor begeleid werken dat je zelfstandig naar het werk kunt gaan.

Belangstelling voor deze vorm van begeleiding bij werk? Wil je meer informatie?