RESTAURANT

Vergeet niet te genieten

Voor reserveren klik hier.

Van dinsdag tot en met zaterdag kun je in het restaurant genieten van een kopje koffie met huisgemaakt gebak, een uitgebreide lunch, een high tea, een heerlijke maaltijd of een biertje van de tap. Met goed weer kun je terecht op het terras, waar ruimte is om te eten en te loungen onder de lindebomen, terwijl je geniet van het uitzicht over de gracht. Dát is De Linde!

In de professionele keuken worden de producten vers bereid. De kwaliteit van alles wat er geserveerd wordt staat hoog in het vaandel. Ook bieden wij diverse lekkernijen aan voor thuis of op het werk. Een taart, belegde broodjes voor een lunch, er is veel mogelijk. Heb je vragen of wensen, laat het ons weten, wij denken graag met je mee.

Elke vrijdag zijn we tot 22.00 uur open en maken onze medewerkers onder begeleiding van de kok een driegangenmenu. Het vrijdagmenu wisselt elke maand en wordt bekend gemaakt via de website, facebook (www.facebook.com/lindehasselt) en instagram.

Zomerse temperaturen? Bij ons is het altijd goed vertoeven dankzij onze airco!

Medewerker verwelkomt je gastvrij

Vul op de dag van je komst naar De Linde per huishouden de gezondheidscheck in. Klik daarvoor op de link hieronder. Als alles oké is, krijg je een groen vinkje op je scherm. Doe dit op je mobiel vóórdat je bij ons komt, zodat je het groene scherm kunt laten zien bij binnenkomst en direct aan tafel kunt!

Reservering Restaurant

  • *LET OP!! DE RESERVERING IS PAS DEFINITIEF NA BEVESTIGING VAN ONS VIA MAIL OF TELEFONISCH.

    Wij sturen op werkdagen binnen 24 uur bericht terug. Geen bericht gehad? Bel dan zo snel mogelijk om je reservering alsnog te bevestigen.
  • Reservering voor vandaag? Dat kan telefonisch 038-4771267. Zo ben je er zeker van dat we je reservering op tijd kunnen afhandelen.
  • :