RESTAURANT

Vergeet niet te genieten

Restaurant

seperator

Voor alle corona voorschriften klik hier.

Voor reserveren klik hier.

Van dinsdag tot en met zaterdag kun je in het restaurant genieten van een kopje koffie met huisgemaakt gebak, een uitgebreide lunch, een high tea, een heerlijke maaltijd of een biertje van de tap. Met goed weer kun je terecht op het terras, waar ruimte is om te eten en te loungen onder de lindebomen, terwijl je geniet van het uitzicht over de gracht. Dát is De Linde!

In de professionele keuken worden de producten vers bereid. De kwaliteit van alles wat er geserveerd wordt staat hoog in het vaandel. Ook bieden wij diverse lekkernijen aan voor thuis of op het werk. Een taart, belegde broodjes voor een lunch, er is veel mogelijk. Heb je vragen of wensen, laat het ons weten, wij denken graag met je mee.

Elke vrijdag zijn we tot 22.00 uur open en maken onze medewerkers onder begeleiding van de kok een driegangenmenu. Het vrijdagmenu wisselt elke maand en wordt bekend gemaakt via de website, facebook (www.facebook.com/lindehasselt) en instagram.

Zomerse temperaturen? Bij ons is het altijd goed vertoeven dankzij onze airco!

Joost

Reservering Restaurant

  • Reservering voor vandaag? Dat kan telefonisch 038-4771267. Zo ben je er zeker van dat we je reservering op tijd kunnen afhandelen.
  • :
    Bij een reservering van meer dan 2 personen moeten wij vragen of de personen behoren tot 1 huishouden, omdat voor hen de 1,5 meter regel niet geldt.
  • *De reservering is pas definitief na bevestiging.

    De bevestiging volgt via mail of telefonisch

Nieuwsbrief

Abbonneer op onze nieuwsbrief.