OVER ONS

de-linde-jari

De Linde

seperator

De Linde is een initiatief van de JP van den Bent stichting. Een plek waar cliënten medewerkers zijn. Waar begeleiders ondersteunen om dromen, wensen en idealen te verwezenlijken. Waar je kunt genieten van sfeer, betrokkenheid, handwerk, kwaliteit en diversiteit. Altijd vraaggericht, naar onze gasten en medewerkers.

Onze medewerkers worden opgeleid voor werkzaamheden in de horeca en de winkel. Ook kunnen zij hun creatieve talenten bij ons verder ontwikkelen in het atelier. Zij worden in hun werkzaamheden ondersteund door begeleiders van de JP van den Bent. Gemotiveerd, met zorg en aandacht voor jou als gast, heten zij je van harte welkom!

JP van den Bent stichting

seperator

Mensen met een beperking willen graag hun wensen, dromen en idealen verwezenlijken. De JP van den Bent stichting biedt de ondersteuning die daarbij nodig is. Dat kan begeleiding bij wonen en werken zijn, logeren en deeltijd opvang, trainen, crisis- of overbruggingsopvang.

Alle mensen met een lichte, ernstige of meervoudige (verstandelijke) beperking en van alle leeftijden zijn welkom om gebruik te maken van de diverse vormen van dienstverlening of mee te denken over nieuwe vormen van dienstverlening. Wat wij vandaag nog niet in huis hebben, kan morgen al heel gewoon zijn! Voor verdere informatie over de JP van den Bent stichting verwijzen wij je graag naar de website: jpvandenbent.nl

Wat anderen zeggen

seperator
 • Wat een gemoedelijk eetcafé met vriendelijke bediening en smakelijke gerechten.

  ,

 • Leuke creatieve artikelen in de winkel.
  Mijn vaste adres voor een verjaardagscadeau

  ,

 • Ben ik al weer jarig? Genieten van de heerlijke taarten.

  ,

Nieuwsbrief

Abbonneer op onze nieuwsbrief.