OVER ONS

de-linde-jari

De Linde

seperator

De Linde is een initiatief van de JP van den Bent stichting. Een plek waar cliënten medewerkers zijn. Waar begeleiders ondersteunen om dromen, wensen en idealen te verwezenlijken. Waar je kunt genieten van sfeer, betrokkenheid, handwerk, kwaliteit en diversiteit. Altijd vraaggericht, naar onze gasten en medewerkers.

Onze medewerkers worden opgeleid voor werkzaamheden in de horeca en de winkel. Ook kunnen zij hun creatieve talenten bij ons verder ontwikkelen in het atelier. Zij worden in hun werkzaamheden ondersteund door begeleiders van de JP van den Bent. Gemotiveerd, met zorg en aandacht voor jou als gast, heten zij je van harte welkom!

JP van den Bent stichting

seperator

Ieder mens wil z’n leven op een eigen manier leiden. Soms heeft iemand daar professionele begeleiding bij nodig. De JP van den Bent stichting ondersteunt mensen bij hun leven. Dat kan bijvoorbeeld bij wonen, werken, invulling van vrije tijd of contacten met anderen zijn. Ondersteuning is voor iedereen anders, want ieder mens is uniek. Daarom is het belangrijk om iemand écht te zien, met oprechte aandacht en interesse. Voor verdere informatie over de JP van den Bent stichting verwijzen wij je graag naar de website: jpvandenbent.nl

Wat anderen zeggen

seperator
 • Wat een gemoedelijk eetcafé met vriendelijke bediening en smakelijke gerechten.

  ,

 • Leuke creatieve artikelen in de winkel.
  Mijn vaste adres voor een verjaardagscadeau

  ,

 • Ben ik al weer jarig? Genieten van de heerlijke taarten.

  ,