RESTAURANT

Vergeet niet te genieten

Restaurant

seperator

Van dinsdag tot en met zaterdag kun je in het restaurant genieten van een kopje koffie met huisgemaakt gebak, een uitgebreide lunch, een high tea, een heerlijke maaltijd of een biertje van de tap. Met goed weer kun je terecht op het terras, waar ruimte is om te eten en te loungen onder de lindebomen, terwijl je geniet van het uitzicht over de gracht. Dát is De Linde!

In de professionele keuken worden de producten vers bereid. De kwaliteit van alles wat er geserveerd wordt staat hoog in het vaandel. Ook bieden wij diverse lekkernijen aan voor thuis of op het werk. Een taart, belegde broodjes voor een lunch, er is veel mogelijk. Heb je vragen of wensen, laat het ons weten, wij denken graag met je mee.

Elke vrijdag zijn we tot 22.00 uur open en maken onze medewerkers onder begeleiding van de kok een driegangenmenu. Het vrijdagmenu wisselt elke maand en wordt bekend gemaakt via de website, twitter (twitter@delindehasselt), facebook (www.facebook.com/lindehasselt) en via krijtborden in onze zaak. Op zaterdag zijn we tot 19.30 uur geopend en serveren wij naast de lunchkaart diverse plates, elke zaterdag weer een verrassing!

Zomerse temperaturen? Bij ons is het altijd goed vertoeven dankzij onze airco!

[rev_slider_vc alias=”food-slider”]

Reservering Grand Café

  • :
    Op zaterdagen kunnen wij na 18:30 uur geen reserveringen aannemen.
  • *De reservering is pas definitief na bevestiging.

Nieuwsbrief

Abbonneer op onze nieuwsbrief.